Det som från början var ett sätt att kunna skicka information från en person till en annan, har kommit att bli en kollektiv värld där alla kan ha en hemsida och sprida information utan att ha en klar avsändare som skall ta emot informationen i fråga.

Att shoppa på nätet har sina fördelar. Men vad kan man egentligen handla på nätet? Webbhandeln, eller e-handeln, delas in i två underkategorier; nätauktioner och handel via nätbutiker. Betalning sker främst genom kreditkort, faktura, postförskott eller direktöverföring till bank men andra betalningsalternativ som Paypal.

De som uppskattar sin moped lite mer än andra och kanske inte bara ser den som ett praktiskt fortskaffningsmedel, kan välja att lägga lite extra kärlek på den. Det vill säga, det går att utrusta sin moped med både det ena och det andra. En del gillar att köpa på sig utrustning för att göra mopeden starkare och bättre, andra satsar sina slantar på att utveckla underverkets utseende istället.

En bra grej att komma ihåg innan du åker iväg för att slippa shoppa det under själva resan, är att köpa på dig ett litet husapotek innan du hoppar på flyget. Många andra längder har en annan bakterieflora än den vi är vana vid i sina livsmedel, vilket kan ställa till det om man har känslig mage.

Nya bloggar att kolla in